top of page

OFTE STILTE SPØRSMÅL

JEG ER NY. HVA BØR JEG TENKE PÅ?

Det eneste du trenger er en yogamatte (en tykkere matte gir mer støtte til leddene, men utfordrer balansen mer. Velg det som passer deg best), klær det er enkelt å bevege seg i og deg selv. Det er lurt å unngå et stort måltid rett før klassen, da det kan være ubehagelig å bevege seg når man er veldig mett. Møt gjerne opp noen minutter før klassen begynner. 

HVOR FOREGÅR YOGAUNDERVISNINGEN?

Alle gruppeklasser foregår på Otium Spa, Strandgata 15, 2815 Gjøvik. Du benytter inngangen fra Strandgata (stor Otium-logo på døren) og går via spa-resepsjonen. Yogarommet er helt i enden av gangen. 

Privattimer foregår helst hjemme hos deg, eller på lokasjon du ønsker.

HVA ER VINYASA YOGA?

I Vinyasa Yoga jobber vi med styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Med kreativ flyt koblet til pusten vil du hver time oppleve en ny sekvens. Alle mine klasser følger et oppsett med både oppvarming, en serie av øvelser og avsluttende avspenning.

Vinyasa Yoga passer alle, og øvelsene kan tilpasses den enkelte. Øvelsene har ulike versjoner slik at man kan velge variant etter egne forutsetninger og dagsform. Her kan man øve på balansen mellom å utfordre seg selv, og samtidig praktisere yoga på en trygg måte.

HVA ER SOFT FLOW YOGA?

Soft Flow Yoga er en fusion av vinyasa yoga, yin yoga og restorative yoga. Vi flyter gjennom bevegelsene og styrker kroppen, men i et lavere tempo enn en klassisk Vinyasa-time. Vi bruker god tid på å gi slipp på spenninger. Det gjør at vi i løpet av timen finner ro i både kropp og sinn. Noen stillinger holdes lengre enn andre, for å komme dypere inn i stillingen.

Her vil du ha enda bedre tid til å finne variasjoner som passer deg og ditt utgangspunkt. Klassen passer like godt for deg som er ny på yoga eller ønsker en roligere praksis, som deg som opplever stress i hverdagen eller har en sykdom å hensynta.

KAN JEG BOOKE PRIVATTIME?

Absolutt! Du finner bookingen her

HVA GJØR JEG HVIS KURSET ER FULLT?

Send en mail til may@yogabymay.com for å sette deg på venteliste (husk å skrive hvilket kurs du vil vente på). Dersom det åpner seg en plass, tar jeg kontakt med den første på ventelisten først. 

bottom of page